Evbakan Köyü () => MİNİ FESTİVALLER

: festival

: [ 1 ]

olgun vural 14.04.2008 11:23:50
merabalar herkese;
 Köyümüzde aslında bir çok festival yapılbilir  çok ta güzel olur fakat zamanlama çok önemli herkesin  gidebileceği bir zaman olması gerekir. örneğin ben 8. ay içerisinde gidebiliyorum ve gidicemde.valla ben en sson köyden çıktığım da galiba tamer hocam  ın yaptığı bi organizasyon vardı  yanliş olmasın at festivali mi derlerdi tam olarak bilemiyorum  çok mükemmel olduğunu düşünüyorum atlarla gezİ yapıyorlardı.çok üzülmüştüm ben at bulamamıştım  daha doğrusu  olanlar atı nı vermemişlerdi tabii çok illginç sanki LASTİKLER YIPRANIYOR. işin özü aklım o gezide kaldı kısmet olursa bu sene gidip  o  festıvale katılmak istiyorum. tabii devam ediyorsa...valla kimse atını vermezse at kiralıycam ; Kahkaha
    Bu arada festival deyince aklıma geldi tamer hocam nerelerdesin  vallahi özledim sizleri eğer okursan bi haberleşelim aabi...

cevdet vural 25.04.2008 08:37:30
Evet olgun o festivalin cd kayıtlarını izledim çok güzel . Ancak son 2 yıldır yapılmıyor galiba.
Devamı gelirse bu büyükbir organizasyona dönebilir.
Selam ve sevgilerimle

Şerafettin 25.04.2008 09:41:58
GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLMUŞ OLGUN BEN İSTANBUL GEBZE VE ÇEVRESİ İÇİN SOĞMUN PİKNİK GÜNÜ PLANLAYACAM DESTEK OLURMUSUN...

: [ 1 ]

SMF Hacks