Evbakan Köyü () => MAKALELER, FİKİR YAZILARI , İLGİNÇ YAZILAR, ANILAR

: Ben birşey söyliyim mi?

: [ 1 ]

Şerafettin 04.03.2008 15:35:22
        Hergün 7 kişi ortalama üyelik adıyla giriş yapıyor 30-40 kişi üyelik adını var veya yok şöyle bir bakınıp geçiyor. Ama ben şunu merak ediyorum neden bir şeyler karalamıyorsunuz? Biliyorum her gelen yeni bir mesaj varmı diye bakıyor. ama hep bakan olduk mu nasıl mesaj yazılacak ki..
        Saygı değer Memet Hocam Nasılsınız biliyorum neden bir hareket yapılmıyor diye siteminiz var. ..Tabi bizlerde aynı düşünüyoruz. Ama bişeyler zamanla oturacağına inanıyorum ki bu bizim köy için bayağı uzun bir zaman olabilir. Ben öncülük etme adına babama göndermek için bir ödenek ayarlamaya çalışıyorum. İnşallah başarılı olurum.(ağaç dikimi konusunda)

Saygı Değer Temel hocam yazılarınla bizleri büyüledin haklısın şimdi izliyorsun bizlerden de mesajlar bekliyorsun tabiki bizler tarafından yazılan cevaplar sizlerin mesajlarını yüceltir. Burdan tüm köylülerime sesleniyorum. Yazılan yazıları ne kadar beğeniyorsak onu yüceltmek için lütfen cevap yazalım. Yazılarımızın düzeni önemli değil yeterki cevap yazılsın.

Şu anda üniversite okuyan bir çok gencimiz var ve tek tek isimlerinizi biliyorum sizden daha fazla yazı yazmanızı istediğimi bilmenizi istiyorum . Doktor olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ahmet Şevki kaya Endüsri mühendisi Erkan Güngör,Orman Endüsri mühendisimiz Temel Vural, öğretmenlerimiz Kadir Vural ve Ercan Vural, doktorumuz İdris kaya ve yazamadığım birçok arkadaşım nerelerdesiniz.

Saygı Değer cevdet abim neredesin?

Hüccet abicim sen nerelerdesin?

Tamer Abi ,Ertuğrul abi, Bahattin abi, Atanur Abim ve diğer tüm üyelerimiz nerelerdesiniz. Bu mesajı okursanız lütfen bizleri yanlız bırakmayın gelin.

Tüm köylülerime Selamlarımı iletiyorum

cevdet vural 07.03.2008 12:10:01
Vallahi haklısın neredeyiz?nerelerdeyiz? Benim bilgisayar bu günlede kafayı yemiş ağır çalışıyor mu mazeretmi bilmem ama gerçek sebep işlerim çok yoğun işte zamanım olmuyor evde de net bağlantısı yok.
Ama yazı yazıyoruz cevap yok eleştiri yok bu boş kaleye top atmaya benzer ve tadı kalmaz demi atan birse karşılayan enaz bir veya bir kaçtane olmalıki anlamı olsun.
Sanki millette bir durum var ama bakmak almanın yarısı derler bu gün siteyi mesajlar için kullananlar yarın mutlaka yazacaklar bundan eminim.
saygılarımla

atanur 07.03.2008 22:06:45
Abiler siz güzel yazılar yazıyorsunuz kale boş olsada gol atıyorsunuz bende o yetenek yok yazmaya kalkışsam topu ovuta deyil taca atarım diye korkuyorum onuniçin türübünden izliyorum yazılar çok güzeldi birden kesildi bende boş sahaya bakıyorum SELAM veDUAİLE

olgun vural 15.04.2008 11:07:39
ATANUR AABİ SEN EN İYİSİ KALEYE GEÇ AABİ ODA Bİ MARİFET Sırıtan

Şerafettin 16.04.2008 19:03:38
o şimdi aklından çok şey geçiriyor yazacak yazmaya sıra gelince birleştiremiyor bende de aynı dert var: Sırıtan Sırıtan Sırıtan

: [ 1 ]

SMF Hacks