Evbakan Köyü () => İTİRAFLAR

: bilmeyen varmı:)

: [ 1 ]

sofistika 02.10.2007 08:51:52
  büyük çeşmenin gürül gürül aktığı gölun dolu olduğu zamanlar daha avni dayıgilin köyden göçmediği ve rahmetli hasan dedeninde bu dünyadan göcmediği dönem yani cok eski zaman olduğu için anlatıyorm.
 herkesin tanidiği cocuklukta yaramazlık konusunda bi ekol olan hatta ....sizde üçgün kalsın diye bedduaların bile cıktığı bi arkadaş. birlikte gölün yaninda otururken bi sürü civcivin yanimizdan gectiğini gördük .tabi arkadaşin gözleri parladı bunları yakalamaya calişti ve birini tuttu başladı oynamaya.oynamak kesmedi tüylerini yolmaya o da yetmedi boynunu koparıp attı göle...
   ilk başta seyirci kaldım ama cocukluğun verdiği merakla bu ilginc olayın cazibesine dayanamadım kalktım bende iki tane tuttum boyunlarını koparıp attim göle tabi biz bunu oyun zannediyoduk ki bu oyun anca civcivlerin tükenmesiyle birlikte sona erdi. 
  sonra rahmetli hasan dede cağirdi bizi dükkana elinde bir deste büsküvi var.cocuklar bana :hanginiz öldürdüyse civcivleri söylerse bu büsküvileri ona vercem dedi. ben bağiriyoeum ben öldürdüm arkadaş bağiriyo ben öldürdüm hasan dedenin önünde kavgaya tututştuk.sonra dükkanin kapisini kitledi arkadan bizi değenekle eşşek sudan gelinceye kadar dövdü.
   ama haketmiştik dayaği tamahkarliğimizin cezasinin da cektik bana ii bi ders oldu.

Şerafettin 02.10.2007 09:30:12
var bilmiyordum bu kadarıda pes yaww ondan sonra sizin kim ister evinin önünde oynamayi Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Şerafettin 02.10.2007 09:31:30
hatta evde 3 gün üç gece kalmayi Masum Masum Masum Masum

cevdet vural 02.10.2007 11:46:31
Vallahi sizi kutlarım diyemiyeceğim. Rahmetli az bile yapmış belki ben o olaya yakından şahit olsaydım yapılanın aynısını yapardım.
sofistika kardeş ismini vermiyorsun bence bu olaydan sonra ismini verme ama şimdi pişmansın çocukluk diyelim başka diyecek yok.

niyettinvural 03.10.2007 06:20:50
yegen sofıstika nasılsın kendini tanlt bak cevdet abi mrak etmiş  gelki bu itiraftan sonra kendini tanıtman dogru olmaz yegenim A.Ş.K   K.İ.B

Şerafettin 03.10.2007 06:22:13
yani sen şimdi tanıyorsun adamı şifreledin halaoğlu yaww Sırıtan Sırıtan Sırıtan

niyettinvural 03.10.2007 06:24:57
GUNAYDIN KARDEŞ AZDA OLSUN TANIMIŞLIGIM VAR

Şerafettin 03.10.2007 06:26:14
anladım günaydın uzun zamandır girmiyorsun nete ben simdi araziye çıkıyorum iyi eğlenceler sana

niyettinvural 03.10.2007 06:28:51
TEŞEKKURLER KOLAY GELSİN

cevdet vural 03.10.2007 09:02:04
Niyettin bu işi a.ş.k yapmış olamaz diğerini çıkaramadım.

: [ 1 ]

SMF Hacks