Evbakan Köyü () => İTİRAFLAR

: salatalar

: [ 1 ]

cevdet vural 02.07.2007 08:29:03
Vallahi ayıpta olacak ancak Şerafettin bey kardeşim Form da itiraflar diye bir başlık koymuş kayıtsız kalınmaz
herkesin bir saklı tuttuğu olayı vardır.Benim yazacağım olayda zaman aşımına uğradığı için itiraf edeceğim.

Rahmetli Hilmi ben ve Bizim Erdal akşam üzeri şöyle bir dere turu yapalım dedik.Kalenin önüne geldik aman buda ne bir salata kokusu sarmış uuuuuuuf  neyse biz ilerledik gözeye gittik.baktık bir ses
Şado yenge bizi göremiyor kendi kendine söylüyor tamam bu salatalar burada dursun ben dereden suyu kesip geleyim.Bak hele nasibe neyse o gitti suyu dereye koşmaya biz çıktık salataların yanına güzelce toplamış peştemalın içine koymuş hemen peştemalla birlikte vurduk doğru karşı taraftaki söğütlerin içine vallahi salatalarda sulanmış sert kütür kütür yemeye başladık.Hemde Şado yengemin tavrı ne olacak ona bakıyoruz. Nihayet geldi salataları arıyor kızıp sinirleniyor kız anam bunlar havayamı uçtu kim aldı neyse zehir olsun zıkkım olsun hiç değil peştemali almasaydız dedi ama salatalar gitti.
Daha sonra ben durumu şadiye yengeme söyledim helal etti.
Peştemalmı onu da tekrar salataların içerisine bıraktık ertesi gün üzerinde gördüm. peştemali buldu yetmezmi gençlik işte peştemalida atsaydık Neyse Hikayede adı geçenlerden canım kardeşim Hilmi'ye Rahmet diliyor hayatta olanlara ise saygı sevgi selam ve hürmetlerimi sunuyorum

Şerafettin 02.07.2007 08:50:36
 Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

ersinkaya 09.07.2007 09:28:55
Herkesin bir salata macerası vardır. Bizde Hasan abimle (kaya) ile Tahsin amcaların gölünbaşındaki salatalardan çalmıştık. Helal etsin. Cevdet abi sizin yaptığınızda hazıra konmak gibi birşey olmuş. Ayıp etmişsiniz,Zahmet edipte siz toplasaydınız. Hazır toplanmışları götürüyorsunuz. Allah selametlik versin. Çocukluk maceraları hiç unutulmuyor.

Şerafettin 09.07.2007 10:30:28
abi bende burdan şunu anlamış buluyorum ki küçükler büyüklerden ne gördüyse onu yapmışken ( kendi tertiplerim için söylüyorum bizde az çalmadık hani nerdesiniz. anlatsanıza... Sırıtan Sırıtan)

: [ 1 ]

SMF Hacks