Evbakan Köyü () => Kaybettiklerimiz

: Başsağlığı

: [ 1 ]

ertugrul vural 25.05.2007 10:16:11
Köyümüz halkından Mikdat Kaya öğretmenimizin oğlu Ali İhsan Kaya hakkın rahmetıne kavuşmuştur.Bütün yakınlarına ve köy halkına başsağlığı diliyorum.ALLAH herkese ve yakınlarına sabır versın Acımız çok büyük ALLAH yardıcımız olsun.

Şerafettin 25.05.2007 11:13:20
Allah Yakınlarına sabır versin Allah yardımcıları olsun. çok üzücü bir haber Allah Merhuma Rahmet eylesin. Yakınlarını Eş dostlarının ve köyümüzün başı sağolsun.

tamer vural 25.05.2007 12:51:13
Köyümüzün yetiştirdiği değerli insan,meslektaşım ve arkadaşım Ali İhsan Bey'in vefatını teessürle öğrendim.Acımız büyüktür.Merhuma ALLAH'tan rahmet,yakınlarına ve tüm köyümüze başsağlığı diliyorum."Hüküm Allah'ındır"."Tüm nefisler ölümü tadacaktır"

yunus vural 25.05.2007 16:11:50
Köyümüzün değerli emektar öğretmenimiz mikdat hocanın oğlu Ali ihsanın ölüm haberini site haberlerinden öğrendim bu acı haber beni ziyadesiyle üzmüştür. Merhuma Allahtan rahmet Ailesine yakınlarına ve tüm sevenlerine Allahtan sabır diliyorum ve acılarını paylaştığımızı bildirerek başınız sağ olsun diyorum.
                                                                                 Yunus VURAL.

ersoy ucak 25.05.2007 18:03:58
Ali İhsan kardeşimin ölümü beni cok ama cok üzdü kendisine allahtan rahmet kaya aylesıne başsağliği diliyorum.Allah sabır sersin

Çetin 27.05.2007 17:35:07
Ali ihsan KAYA'ya Allah"tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

cevdet vural 28.05.2007 06:13:30
Ali İhsan  hocanın vefatını ilk duyan Ertuğrul Vural kardeşim  haberi bana verdi yıkıldım.Çok sevdiğim bir insandı.Allah rahmet eylesin mekanı cennet ruhu şad olsun.Kederli ailesine Allah sabırlar versin.
Rahmetli 4-5 yaşlarında çocukken benim yanımdan ayrılmazdı,beni  görmediği zamanlarda ağlardı.Yaylada bizim eve gelir yanımda yatardı.Böylede bir bağlılığı vardı.
Allah rahmet eylesin.

maviyolcu_ 29.05.2007 08:47:56
Ali İhsan Abimin vefatını duydum.Gercekten çok üzüldüm.Kendisiyle küçükken bizim yurtta kaldığından beri münasebetimiz vardı.Ve şuan aynı şehirde yaşıyoduk erzurum merkezde.
Kendisine CENAB-I HAKtan rahmet ailesine de başsaglıgı diliyorum.

: [ 1 ]

SMF Hacks