|
||
| kadınların her gün yaptığı işi erkekler yılda bir kez yapar.Bu nedir? hadi cevapları bekliyorum. Bilene doyacağı kadar oltu döneri |
||
|
||
| AHAN BELE YAPERSİN BİZİ ACIKTIRERSİN ABİ YAWWFF... | ||
|
||
kadın dediğiniz kadı (osmanlı devletindeki hakim) senede kısmıda: yıl değil borç seneti yani kadı hergün senete imza atar erkek ise 1 senete 1 imza atar. ; döner borcunuzu unutmayın haaaa
|
||
|
||
| tamam bende internetten aradım buldum ama anlattığın soruya uymadı ki yoksa bende yazardım aynısı... | ||
|
||
| ilginize teşekkür ederim ancak, verilen cevap doğru değil. | ||
|
||
Alışveriş
|
||
|
||
| yok kardeş yok düşünün dönerden vaz geçip avrupa da tatil masrafı he nedersiniz ? Bu bilmeceme 20 gün içerisinde cevap alamazsam yazmamış olacağım dolayısıyla döner (evet) avrupa tatili (no) olacak |
||
|
||
abi internette aradım herkes gibi ![]() ama hiç cevap yok aynı soruyu sormuşlar ne iş
|
||
|
||
| Arkadaşlar zaman kısalıyor havalar ısınıyor tamda tatil zamanına yaklaştığımız bu günlerde etmen eylemen araştırın.Yoksa süre bitecek doğru cevaba verilecek hediye verilmeyecek Cevap bekliyorum |
||
|
||
Tatil diyip şansımı denemek istiyorum ama tabi kadın çalışanları düşününce vaz geçeceğim geliyor
|
||
|
||
| Araştırın zaman daralıyor.Sonra demeyinki demedi | ||
|
||
| Şu bilmecenin cevabını yazsanız artık çok merak ettim neymiş??? | ||
|
||
İŞİN İLGİNÇ YANIO NE BİLİYORMUSUNUZ BU SORUYU NETTE ARIYORUM KİMSE CEVABI VERMEMİŞ... BU SORUNUN BİR SORUNU VAR
|
||
|
||
| vallahi bu sorun kepek sorunu değil bilmeceme yorum bekliyorum | ||
|
||
şu bilmecenin cevabını yazsanız artık yane suyu çıktı
|
||