|
||
| Herkese saygı veselamlarımı iletiyorum. sevgili kadir kardeşimi kutluyorum güzel bir konuya temas etmiş.yani söylediklerinde haklı olabilir fakat takıldığı tavır sanırım biraz yanlış.neden?burada ciddi bir iş peşinde koşan fikirlerini insanlarla paylaşan küçük bir grup var evet cok kücük bir grup.Ama en azından medeni cesaretiyle birşeyler yapmak isteyen, bakın yapan demiyorum yapmak isteğen bir grup.Aslında bizim buradan cıkardığımız birşeyler var.hani daha önceden de bahsettiğimiz gibi bir bütünün yapı taşları falan.... Arkadaşlar, zaten kimse demedi ki; denek başkanı Tamer hoca ,cevvdet abi erkan,Ahmet yada Mehmet.zaten kadir kardeşim bu iş 3 kişiy le 5 kişiyle olacak işler değil.Ama burada bir nabz yoklaması oldu.Ben isterdim ki fikirlerini o şekilde değil de bu iş olmaz diye ifade etseydin heralde daha doğru olurdu.Çünkü gerçekten de yok denecek kadar az bir destek var. |
||
|
||
| meraba olgun kardeş ben o yazıyı msn de veya telefonla görüştüğüm çoğu köylümün görüşünü alıp öyle yazdım.ve dediğim gibi maalesef!! dediğim gerçek oldu.tabiki sonucun böyle oplması çok üzücü .hem ne biliyoruz benim dediğim şeyin gerçek olacağını.belki (İNŞALLAH) ben haksız çıkacağım ve bu faaliyet gerçekşecek. Zten eğer benim yazdığım konuyu ve senin yazdığın konuyu aynı anda açıp tekrar okursan sanırım ikisininde aynı anlama geldiğini göreceksin. selam ve dua ile..... |
||