|
||
| SAYGIDEĞER KÖYLÜLERİM SİZLERE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞMLARIMIZ DEVAM EDİYOR. iŞTE BİR YENİLİK DAHA ELİNİZDEKİ GÜZEL VİDEO GÖRÜNTÜLERİ YUOTUBE SİTESİYLE BİRLİKTE SİTEMİZİN FORUM KISMINA ATABİLECEKSİNİZ ARTIK. YENİLİĞİ İLK UYGULAYANDA ANLATIMIYLA BERABER TABİKİ BEN OLUYORUM. YAPILACAKLAR. Elinizdeki video dosyasını www.youtube.com adresine yüklüyoırsunuz. Yüklemek için üye olmanız gerekmektedir. ama isteyenlere özel mesajla kendi üye adresimi verebilirim. Yükleme tamamlandığında adres kısmındaki adres aşağıdaki gibi olacaktır. http://www.youtube.com/watch?v=_NM1k_4GWUY bu adresde bize gerekli olan daha kalın olarak işaretlediğim alandır. bu kısmı kopyalıyıp mesaj yazdığımız panoya yapıştırıyoruz ve yapıştırdığımız kısmın tamamını işaretliyoruz. İşaretlendikten sonra Yukarda ifadelerin üstünde Youtube kutusunu göreceksiniz. Oana tıkladığımızda videomuz foruma eklenmiş olacaktır. Rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin. Ve benim eklediğim Video Sebo abi ARTIK MEŞHUR YOUTUBE de : [youtube=425,350]_NM1k_4GWUY[/youtube] |
||
|
||
| [youtube=425,350]Erqr-cKECPg[/youtube] Bir video daha |
||
|
||
| Şerafettin bey kardeşim; değişik videolar atılırsa köyümüzü ve köylülerimizi özleyenler özlem gidermiş olacaklar. sağol iş güç yoğunluğu arasında birde bu hizmet vallahi tebrik ederim. sağol seninle ve senin gibilerle gurur duyuyorum. Oğlun çok tatlı Allah Bağışlasın büyüyüşünü adım, adım takip ediyorum. |
||