|
||
| Herkese saygı ve selamlarımı iletiyorum.Sayın Tamer hocam selam yazmış,hocam bir umudun peşinde koşturuyoruz işte.Çok teşekkür ederim bizlerde seni seviyoruz. Şimdi aktarmak istediğim bir şey var.Öncelikle herkesin fikirlerine,düşüncelerine saygılı olmak gerektiyine inanıyorum.Lütfen kimse yanlış cümleler kurup(kalbinden gecmediği halde)şimdiden moral bozmasın. Bende sevgili cevdet bey in söyledikleri şeylere katılıyorum.yani bu işler bir düzen içinde adab ve usulüyle yapılmalıdır.hadi para topluyoruz demekle de olmaz.tabi ki biz bu gün burdaysak zamanı geldiğinde elimizde ne geliyorsa onu köyümüz için yapmaya,hiç şüphesiz hazırız.Tamer hocamın değimiyle gerektiği zaman taşın altına elimizi sokmasınıda biliriz. Mesela ben şöyle bir şey düşündüm;Yaklaşık 20-30 gün süre belirliyelim.gün içerisinde şerafettin kardeşimiz sitemizin ana sayfasında sürekli duyuru yapsın yani bir oylama şeklinde katıılımcıları belirlemek adına.Çünkü şu an duyan var duymayan var.tabii aynı zamanda da yönetim deki kişileri bu sürede belirleyelim.Gerekirse telefon görüşmeleri yaparak bireylere bilgi veme babında olumlu olacağinı ümit ediyorum.Bence detay ları önemseyelim çünkü temeli sağlam taşa otutursak zannediyorum ki sonrası da sağlam olacaktır. teşekkürler... |
||